Gå till innehåll

Hämtning & Avslut

För er som Angett att ni önskar hämta era inlämningar håller jag på att packa och kontaktar er. Självklart går det bra att ni kontaktar mig om ni har frågor och undrar något. Hemsidan finns kvar och vanliga kontaktvägar genom telefon eller genom sociala medier finns kvar så länge det behövs.

Ni är många som har lämnat in och inte hållt kontakten senaste året därför kan det ta tid att få tillbaka era varor om det var längesen ni gjorde en inlämning. Först kontaktas ni som har inlämningar från vintern 2018 och i tur och ordning bakåt i tiden. Ni som lämnat in under hösten 2019 bör redan blivit kontaktade eller fått information muntligt.

Kommission: En del av er har redan blivit kontaktade och fått sin kommission samt blivit meddelade muntligt att butiken stänger. Ni behöver inte göra något mer, era avtal rivs.

Kontakt angående kommission sker med sms och telefonsamtal om ej svar. Betalning sker med fördel via Swish men det går att få kontanter i butiken om du inte har Swish, därefter rivs avtalet.

Om du fått kommission men ej hämtat dina varor, var vänlig boka ny tid för hämtning.