Gå till innehåll

Butiken har stängt

Rotsunda Barnkläder Second Hand har stängt för gott.

Information till er som har avtal och brukar lämna in finns under fliken Hämtning och Avslut. För kontakt ring eller skicka meddelande.

Jag har som ni märkt haft butiken stängd mestadelen av 2019. Har försökt ha öppet och optimistiskt jobbat på att ändå kunna möta era förfrågningar genom att öppna då och då och kan konstatera att det inte riktigt är detsamma som att ha öppet. Till slut blev det tydligt att enda kloka att göra med en mestadels stängd butik är att sätta punkt.

Stort TACK! till alla er som förstått min situation, som har komenterat vänligt och uppmuntrande och som någon gång  under dessa år varit nöjd med sitt köp eller med att lämna in era varor till försäljning.

Under 2020 kommer jag jobba med second hand på annat håll och familjen dela på vabbandet mer jämställt.

Det har varit ett rent nöje att följa en del av er genom åren och era barn som växt, kanske fått syskon och glädjas över hur självklart second hand kan vara från bebis till ungdom. Lite vemodigt är det att Rotebro och Rotsunda Torg inte längre har en egen second hand men håll utkik efter klädbytardagar, gå ihop er med grannar och våga testa besöka stora som små second handbutiker här och var. Jag märker hur efterfrågan växt med åren på torget och hur nya kunder ovana att handla begagnat gjort denna förtjusta upptäckt. ALLT har varit värt bara av att se detta ske. Så för allt i världen sluta inte!

Varma hälsningar

Dani på Rotsunda Barnkläder

1 reaktion på ”Butiken har stängt

  1. Lisa

    Åh va synd!
    Handlade hos dig när jag bodde i Rotebro och fick barn. Så fin butik och hade tänkt svänga förbi idag.
    Lycka till framöver 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *